• Menü Juli / August menu July / August
    1. Variation aus roter, weißer und Gioggia-Bete / Balsamessig-Gel / Erdbeeren / Basilikumöl / marinierte Enoki
    1. variations from red, white and gioggia beetroot / balsamic vinegar gel / strawberries / basil oil / marinated enoki
    2. Gebackene, gegrillte Wassermelone mit Zitrone und Wacholder / Mungbohnen-Puffer / Cantaloupe mit Himbeeren und Shiso / Tempehchips / Matcha-Aioli /Algen-Vanille-Öl
    2. baked, grilled water melon with lemon and juniper / mung bean fritter / cantaloupe with raspberries and shiso / tempeh chips / matcha aioli / seaweed vanilla oil
    3. Mandel-Aubergine mit rotem Miso / Pfifferlinge, Dost- und Sedumblätter / gebackene Ochsenherzen in Tamarinde-Madeira-Sauce / Ingwer-Granita / Schwarzkümmel-Buchweizen- Crunch
    3. almond eggplant with red miso / chanterelles, oregano and sedum / baked bull‘s heart tomato in tamarind madeira sauce / ginger granita / black cumin buckwheat crunch
    4. Runde Zucchini mit Hafertaboulleh / Holunderbeerenjus / Zucchiniblütentempura / Bergbohnenkraut-Aioli / Sonnenblumenkresse
    4. round zucchini with oat taboulleh / elderberry jus / zucchini flower tempura / winter savory aioli / sunflower cress
    5. Trifle / Aprikosen mit Bergamotte, Olivenöl und Thymian / Tahini-White-Chocolate-Chip- Cookie / Earl Grey Whip
    5. trifle / apricots with bergamot, olive oil and thyme, tahini white chocolate chip cookie / earl grey whip
    3 Gänge (3 courses) 54,5
    4 Gänge (4 courses) 67,0
    5 Gänge (5 courses) 78,0
    Weinbegleitung wine pairing á Gang (per course) 7,0
    Getränke-Pairing (alk. oder nonalk.) drink pairing (alc. or nonalc.) á Gang (per course) 7,0
  • Platillos á la carte Platillos á la carte
    Gekühlte Staudensellerie-Dill-Krem mit Avocadoblättern / Wasabi-Espuma / Walnussgrissini / Borretschkresse, Avocadoöl
    chilled celery dill cream with avocado leafs / wasabi espuma / walnut grissini / borage cress, avocado oil
    18,3
    Gegrillter Mangold und Escabeche / Wildkräuter und Frisée / Tomatillo-Koriander-Vinaigrette / Moritachili-Cashews / Ananas-Krem
    grilled chard and escabeche / derwild herbs and frisée / tomatillo cilantro vinaigrette / morita chili cashews / pineapple cream
    18,4
    Variation aus roter, weißer und Gioggia-Bete / Balsamessig- Gel / Erdbeeren / Basilikumöl / marinierte Enoki
    variations from red, white and gioggia beetroot / balsamic vinegar gel / strawberries / basil oil / marinated enoki
    18,4
    Filozylinder mit Zitronen-Pistazien-Krem / Gurken- Sphären / Granny-Smith-Salsa / marinierte Gurke / Apfel-Gel / Zitronenschnee
    filo cylinder with lemon pistacchio cream / cucumber sphere / granny smith salsa / marinated cucumber / apple gel / lemon ‚snow‘
    18,6
    Gebackene, gegrillte Wassermelone mit Zitrone und Wacholder / Mungbohnen-Puffer / Cantaloupe mit Himbeeren und Shiso / Tempehchips / Matcha-Aioli / Algen-Vanille-Öl
    baked, grilled water melon with lemon and juniper / mung bean fritter/ cantaloupe with raspberries and shiso / tempeh chips / matcha aioli / seaweed vanilla oil
    18,6
    Geräucherter Tofu mit Orangen-Miso-Glasur / Basmati mit Chipotle-Perlen / Kapuzinerkresse-Mousse / Sesam-Chip / Gundermann und Melisse
    smoked tofu with orange miso glaze / basmati with chipotlé pearls / monk‘s cress mousse / sesame chip / ground ivy and lemon balm
    18,4
    Runde Zucchini mit Hafertaboulleh / Holunderbeerenjus / Zucchiniblütentempura / Bergbohnenkraut-Aioli / Sonnenblumenkresse
    round zucchini with oat taboulleh /elderberry jus / zucchini flower tempura / winter savory aioli / sunflower cress
    19,2
    Mandel-Aubergine mit rotem Miso / Pfifferlinge, Dost- und Sedumblätter / gebackene Ochsenherzen in Tamarinde- Madeira-Sauce / Ingwer-Granita / Schwarzkümmel- Buchweizen-Crunch
    almond eggplant with red miso / chanterelles, oregano and sedum / baked bull‘s heart tomato in tamarind madeira sauce / ginger granita / black cumin buckwheat crunch
    19,2
  • Dessert dessert
    Hefe-Beignet mit Limonen-Vanille-Krem / Verbene-Apfel-Sorbet / Kirsch-Gel / Kirschsiruptropfen
    yeast beignet with lemon vanilla cream / verbena apple sorbet / cherry gel / cherry syrup drop
    12,8
    Trifle / Aprikosen mit Bergamotte, Olivenöl und Thymian / Tahini-White-Chocolate-Chip-Cookie / Earl Grey Whip
    trifle / apricots with bergamot, olive oil and thyme, tahini white chocolate chip cookie / earl grey whip
    12,9
    ‚Blondie‘ / Erdbeer-Joghurt-Eis mit Togarashi / Basilikum-Salat / Minzsirup
    ‚blondie‘ / strawberry yogurt ice cream with togarashi / basil salad / mint syrup
    10,8