• Menü Mai / Juni menu May / June
    1. Petersilien-Polenta-Gnocchi / karamellisierte Kalamansi-Romanaherzen / Cashew-Granatapfel- Krem / Petersilienöl / Sakura-Kresse
    1. parsley polenta gnocchi / caramelized kalamansi romaine lettuce hearts / cashew pomegranate cream / parsley oil / sakura cress
    2. Gebrannter Spitzkohl / Radieschenkaltschale / Buchweizen und Kerbel-Lauch-Pesto / Kürbiskernöl und -Krokant / Honigkresse
    2. burnt pointed cabbage / chilled radish cream / buckwheat and chervel leek pesto / pumpkinseed oil and brittle / honey cress
    3. Weißer und grüner Spargel / Papas Arrugadas / ‚Frankfurter Grüne Sauce‘-Eis / Grüntee- Vichyssoise-Schaum / Walderdbeere
    3. white and green asparagus / papas arrugadas / Frankfurt green sauce ice / green tea vichyssoise foam / wild strawberry
    4. Orangen-Risotto / gebackene Austernseitlinge / Thymian-‚Butter‘-Krem / gegrillter Sesam- Pak-Choi / Orangen-Gel / Senf-Kresse
    4. orange risotto / baked oyster mushroom / thyme ‚butter‘ cream / grilled sesame pak choy / orange gel / mustard cress
    5. Sahnerolle mit Holunderblüten und -beeren / Hibiskus-Holunderblüten-Eis / Beerencoulis / Sauerampfer-Minz-Gel
    5. elderberry flower and elderberries cream roll / hibiscus elderflower ice cream / berry coulis / sorrel mint gel
    3 Gänge (3 courses) 54,5
    4 Gänge (4 courses) 67,0
    5 Gänge (5 courses) 78,0
    Weinbegleitung wine pairing á Gang (per course) 7,0
    Getränke-Pairing (alk. oder nonalk.) drink pairing (alc. or nonalc.) á Gang (per course) 7,0
  • Platillos á la carte Platillos á la carte
    Pastis-Mairübchen / Rucola / Giersch / Erdbeeren / Mohnjoghurt / Avocado-Öl / Borretschblüte / Pita
    pastis may turnips / arugula / bishop‘s weed / strawberries / poppy seeds yogurt / avocado oil / borage flowers / pita bread
    16,5
    Sofrito-Reiskuchen mit schwarzem Reis und Safran / gegrillter Rosenseitling in Zitronen-Thymian-Vinaigrette / Walnuss und Queller / Erbsensprossen
    sofrito ricecake with black rice and saffron / grilled pink oyster mushroom in lemon thyme vinaigrette / walnut and glasswort / pea sprouts
    17,2
    Sautierte junge Karotten und Spinat / Kichererbsen- Pfefferkraut-Croquette / Tofumedaillons in Rote-Bete- Sauerkirsch-Teriyaki / Nessel-Chimichurri / Salzzitronen-Basilikum-Coulis
    sauteed young carrots and spinach / chickpea peppergrass croquette / tofu medaillons in beetroot sour cherry teriyaki / nettle chimichurri / preserved lemon basil coulis
    17,1
    Gebrannter Spitzkohl / Radieschenkaltschale / Buchweizen und Kerbel-Lauch-Pesto / Kürbiskernöl und -Krokant / Honigkresse
    burnt pointed cabbage / chilled radish cream / buckwheat and chervel leek pesto / pumpkinseed oil and brittle / honey cress
    16,8
    Rhabarber-Mango-Curry mit Limonenblättern und fermentiertem Kampot-Pfeffer / Spargel in Erdnuss- Panko-Kruste / Süßkartoffel und Korianderkresse
    rhubarb mango curry with limeleafs and fermented campot pepper / asparagus in peanut panko crust / sweet potato and cilantro cress
    17,2
    Petersilien-Polenta-Gnocchi / karamellisierte Kalamansi- Romanaherzen / Cashew-Granatapfel-Krem / Petersilienöl / Sakura-Kresse
    parsley polenta gnocchi / caramelized kalamansi romaine lettuce hearts / cashew pomegranate cream / parsley oil / sakura cress
    16,5
    Weißer und grüner Spargel / Papas Arrugadas / ‚Frankfurter Grüne Sauce‘-Eis / Grüntee-Vichyssoise-Schaum / Walderdbeere
    white and green asparagus / papas arrugadas / Frankfurt green sauce ice / green tea vichyssoise foam / wild strawberry
    17,6
    Orangen-Risotto / gebackene Austernseitlinge / Thymian- ‚Butter‘-Krem / gegrillter Sesam-Pak-Choi / Orangen-Gel / Senf-Kresse
    orange risotto / baked oyster mushroom / thyme ‚butter‘ cream / grilled sesame pak choy / orange gel / mustard cress
    17,2
  • Dessert dessert
    Pastél de nata à l‘orange / Kaffeesorbet / Port-Rosmarin-Sirup / Mandelwhip / Orangen-Tellicherrypfeffer
    pastél de nata à l’orange / coffee sorbet / port rosemary syrup / almond whip / orange tellicherry pepper
    12,8
    Sahnerolle mit Holunderblüten und -beeren / Hibiskus-Holunderblüten-Eis / Beerencoulis / Sauerampfer-Minz-Gel
    elderberry flower and elderberries cream roll / hibiscus elderflower ice cream / berry coulis / sorrel mint gel
    12,8
    ‚Blondie‘ / Erdbeer-Joghurt-Eis mit Togarashi / Basilikum-Salat / Minzsirup
    ‚blondie‘ / strawberry yogurt ice cream with togarashi / basil salad / mint syrup
    10,8