1. Variation aus roter, weißer und Gioggia-Bete / Balsamessig-Gel / Erdbeeren / Basilikumöl / marinierte Enoki
1. variations from red, white and gioggia beetroot / balsamic vinegar gel / strawberries / basil oil / marinated enoki
2. Gebackene, gegrillte Wassermelone mit
Zitrone und Wacholder / Mungbohnen-Puffer / Cantaloupe mit Himbeeren und Shiso / Tempehchips / Matcha-Aioli /Algen-Vanille-Öl
2. baked, grilled water melon with lemon and juniper / mung bean fritter / cantaloupe with raspberries and shiso / tempeh chips / matcha aioli / seaweed vanilla oil
3. Mandel-Aubergine mit rotem Miso / Pfifferlinge, Dost- und Sedumblätter / gebackene Ochsenherzen in Tamarinde-Madeira-Sauce / Ingwer-Granita / Schwarzkümmel-Buchweizen-
Crunch
3. almond eggplant with red miso / chanterelles, oregano and sedum / baked bull‘s heart tomato in tamarind madeira sauce / ginger granita / black cumin buckwheat crunch
filo cylinder with lemon pistacchio cream / cucumber sphere / granny smith salsa / marinated cucumber / apple gel / lemon ‚snow‘
18,6
Gebackene, gegrillte Wassermelone mit Zitrone und Wacholder / Mungbohnen-Puffer / Cantaloupe mit Himbeeren und Shiso / Tempehchips / Matcha-Aioli / Algen-Vanille-Öl
baked, grilled water melon with lemon and juniper / mung bean fritter/ cantaloupe with raspberries and shiso / tempeh chips / matcha aioli / seaweed vanilla oil
18,6
Geräucherter Tofu mit Orangen-Miso-Glasur / Basmati mit Chipotle-Perlen / Kapuzinerkresse-Mousse / Sesam-Chip / Gundermann und Melisse
smoked tofu with orange miso glaze / basmati with chipotlé pearls / monk‘s cress mousse / sesame chip / ground ivy and lemon balm